Edició 2016
En aquest catàleg es presenten els 128 treballs guanyadors i finalistes de dibuix, vídeo i relat presentats a la segona edició del concurs. Esperem que amb aquesta mostra els lectors gaudeixin de la visió que els més joves tenen sobre les ciències marines i la seva preocupació per l'estat de salut dels nostres oceans.
Treballs premiats
Premi dibuix Primària: Iria Blanco López per "Somiant amb els misteris de la mar". Estudiant de 4t de Primària al Col·legi Salesians Germans Gárate de Ciutat Real.
Premi dibuix Secundària: Maria Sokolenko per"Descobrint l'oceà". Estudiant de 1r de Secundària en el I.E.S Olordade Sant Feliu de Llobregat (Barcelona).
Premi relat Primària: Jaume Acosta Torres per "El gran espectacle de la Mediterrània". Estudiant de 1r de Primària en el C.E.I.P. VERGE DE LA RIBERA, Paracuellos de Jarama (Madrid).
Premi relat Secundària: Pablo Serrano Medina per "Ajudeu-me!". Estudiant de 4t de Secundària a l'C.C L'Assumpció, Ponferrada (Lleó).
Premi vídeo Primària: Manuela López Fraguela per"Chegaremos a un acordar !!!!". Estudiant de 4t de Primària al Col·legi Valle Inclán 1 de Ferrol (La Corunya).
Premi vídeo Secundària: Joel Sérvulo Montañés pel seu treball titulat "Vull ser oceanògraf". Estudiant de 1r de Secundària al Col·legi Sagrada Família de Sant Carles de la Ràpita (Tarragona).
Premi vídeo de Classe Primària: classe de 4t de l'C.P Buenavista 2 d'Oviedo (Astúries) pel seu treball "D'aquí"
Premi vídeo de classe Secundària: classe de 2n del Liceu Francès de Palma per "Els Micro-plàstics".
Els tres col·legis premiats en la categoria "vídeo de classe" han rebut una pissarra digital i material divulgatiu relacionat amb les ciències marines.
PREMI PROFESOR
Andrés González Fernández del Col·legi el Prat (Madrid) per representar 34 treballs dels quals han resultat finalistes cinc d'ells per la seva qualitat i originalitat.
MENCIONS ESPECIALS
Pau Sainz Gómez, professora del Col·legi Sant Josep de Santander (Cantàbria), per treballar en la seva classe de 4t de primària de forma original a través de la tècnica del collage els temes marins i científics.
Rosa Isabel Castro González, professora de l'Escola Infantil i Juvenil de Cinema Seqüència 27 de San Andrés i Sauces (Santa Creu de Tenerife), per animar als seus alumnes a expressar a través del llenguatge audiovisual el valor de les costes i els ecosistemes marins.
Antonio Cano, professor del Col·legi Els Oms de Madrid, per presentar el major nombre de treballs, 68 dibuixos d'alumnes de Primària que reflecteixen el seu desig de convertir-se en oceanògrafs.
Francisco Sánchez Llosa, professor del CEIP Diego Requena de Villarrobledo (Albacete), per fomentar la creativitat en la seva classe de necessitats especials a través del treball cooperatiu amb acròstics "Oceans i mars sans".
Filtrar per treball:
Filtrar per curs:
Filtrar per categoria:
Filtrar per autor:
Filtrar per paraula clau:
Catàleg
En aquest catàleg es recullen les treballs guanyadors i finalistes en la II Edició dels Premis La mar de la ciència
Oceanògrafs per un dia
Al juliol de 2017 arribaven al port de Palma, des de Ciudad Real, Sant Feliu de Llobregat, Paracuellos del Jarama, Ponferrada, Ferrol, Tarragona i Barcelona, Iria, Maria, Jaume, Pau, Manuela, Joel, i Carlos, els set estudiants de Primària i Secundària els dibuixos, vídeos o relats han estat guardonats en la segona edició de la Mar de Ciència. Els acompanyaven per aprendre i gaudir de la investigació marina i el patrimoni natural marí de les Illes Balears seus pares i també Andrés González, el professor a qui el jurat del concurs ha atorgat una menció especial per haver fomentat la participació de 34 alumnes del Collegi " el Prat "de Madrid.