Edició 2015
En aquesta primera edició s'han presentat al concurs 553 treballs (vídeos, dibuixos i relats) des de totes les províncies espanyoles, han col·laborat 211 centres educatius, i han participat un total de 702 joves
Treballs premiats
Javier Martínez Caballero, estudiant de 2n de Primària del Col•legi Marquès de Vallejo de Madrid, ha rebut 594 vots pel seu vídeo titulat "Jo de gran vull ser investigador".
Marina Siedlecki Fernández, que cursa 4t de Primària al Ceip Mare de Déu de la Ribera de Madrid, ha escrit una narració titulada "La gran ídola" amb la qual ha recollit 2729 "m'agrada".
Ainhoa Seguí Ugalde, alumna de 6è de Primària del Ceip Jacint Verdaguer de Lleida, ha resultat guanyadora amb el seu dibuix "Un jardí sota el mar" votat per 962 persones.
Clara Ruiz Peche, que estudia 4t d'ESO a l'IES Alpajés de Madrid, ha participat amb un vídeo sobre "Les marees negres i els bacteris" amb el qual ha aconseguit 348 vots.
Lia Esteve Celorio, alumna de 4t d'ESO de l'IES Santa Bàrbara de Langreo (Astúries), ha redactat "Història dissolta" que ha agradat a 300 usuaris de Facebook.
Victòria Elena López Viloria, també estudiant de 4t d'ESO de l'IES Santa Bàrbara de Langreo (Astúries), ha guanyat aquest concurs gràcies al fet que el seu dibuix "Fantasia mediterrània" obtingués 717 "M'agrada".
PROFESOR
Juan Antonio Cano, professor del col•legi Els Oms de Madrid, va ser guardonat amb una menció especial del jurat per la seva implicació en la presentació de 101 treballs dels seus alumnes, quatre dels quals van resultar finalistes..
Filtrar per treball:
Filtrar per curs:
Filtrar per categoria:
Filtrar per autor:
Filtrar per paraula clau:
Catàleg
En aquest catàleg es recullen les treballs guanyadors i finalistes en la I Edició dels Premis La mar de la ciència
Oceanògrafs per un dia
Els guanyadors de la mar de ciència 2016, Javier Martínez, Marina Siedlecki, Clara Ruiz, Lia Esteve, Victòria López, Ainhoa Seguí i el professor Juan Antonio Cano van embarcar en el Vaixell Oceanogràfic SOCIB i, rumb al Parc Nacional Marítim Terrestre de l'Arxipèlag de Cabrera , van utilitzar instrumental científic, van analitzar l'aigua de la Mediterrània i van conèixer la investigació que realitzen els centres del CSIC a les Illes Balears.




























